Rangers-Hearts (preview)

Oι Rangers θέλουν να ξεπεράσουν την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Hibernian και θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Ryan Jack αφού κέρδισαν την έφεση για ην κόκκινη που είχε δεχτεί στο συγκεκριμένο ματς. Την έφεση της κέρδισε και η Hearts για την κόκκινη που είχε δεχτεί ο Isma Goncalves, σκόρερ στο 1-0 επί της Kilmarnock, και θα είναι στη δάθεση των φιλοξενούμενων.
Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Lee Wallace, έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει για τους Rangers που μετρούν μόλις μια ήττα στα 19 τελευταία εντός έδρας ματς με τη Hearts, κερδίζοντας τα 14 από αυτά.
Η Hearts έχει ακόμα τον Jon Daly να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και πηγαίνει στο Ibrox χωρίς τους Lewis Moore και Ashley Smith-Brown που είναι τραυματίες, όμως ο εξτρεμ, Jamie Walker, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει.
Διαθέσιμοι και οι Don Cowie και Jordan McGhee που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, με τον πρώτο να έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κόντρα στην πρώην ομάδα ο φορ Kyle Lafferty που ξεκίνησε σημειώνοντας 3 γκολ σε ισάριθμα ματς του League Cup για τη Heartsμ, μετρά από τότε όμως 3 ματς χωρίς γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.