Απόλλων Λεμεσού-Aberdeen (preview)

Στο AEK ARENA (το Τσίρειο, η έδρα του Απόλλωνα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA), στη Λάρνακα, 67 χιλιόμετρα από τη Λεμεσό, η Aberdeen καλείται απόψε να υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-1 στο Pittodrie, για να βρεθεί στα play-off του Europa League.
Όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί με τους Κύπριους να έχουν κάνει sold out και να πιστεύουν στην πρόκριση. Νίκη με 1-0 αρκεί στον Απόλλωνα, με τον τεχνικό της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή να επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι το γκολ που πέτυχε η ομάδα του στη Σκωτία. Δεν θα έχει στη διάθεση του απόψε τον αρχηγό της ομάδας, Φώτη Παπουλή, ούτε τους Αγγελή Αγγελή, Κωνσταντίνο Μακρίδη, Τάσο Κίσσα, ενώ θα λείψει και ο  Esteban Sachetti  λόγω τιμωρίας μιας και αποβλήθηκε στο πρώτο ματς στο Pittodrie.
Τον αγώνα θα διαιτητεύει ο Ελβετός Klossner Stephan με βοηθούς τους συμπατριώτες του Remy Zgraggen Remy και Marco Zürcher και τέταρτο διαιτητή τον επίσης Ελβετό Urs Schnyder.
Ο Adam Rooney είναι η μεγάλη απώλεια των Dons. O 29χρονος επιθετικός δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Aberdeen και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τη Σαββατιάτικη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Hamilton Academical.
Η ομάδα του Derek McInnes έχει απολειστεί σε αυτή τη φάση από το Europa League τις 3 τελευταίες σεζόν και θέλει όσο τίποτα να φτάσει στα play-off για να διεκδικήσει μια ονειρεμένη είσοδο στους ομίλους. Ο βοηθός του McInnes, Tony Docherty, δήλωσε ότι οι Dons περιμένουν ζεστό καιρό, είναι προετοιμασμένοι και θα ψάξουν το γκολ που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση, αφού θα πρέπει μετά να σκοράρει 3 φορές η ομάδα της Κύπρου για να τους αποκλείσει.  
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ελβετός Klossner Stephan, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Remy Zgraggen Remy και Marco Zürcher και τέταρτο διαιτητή τον επίσης Ελβετό Urs Schnyder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.