Απέλυσε Cathro η Hearts

Επτά μήνες μετά την πρόσληψη του ο Ian Cathro αποτελεί παρελθόν από τη Hearts. Το κλίμα ήταν βαρύ για τον 31χρονο τεχνικό μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το League Cup, με τους οπαδούς να είναι καθαρά εναντίον του και τους ιθύνοντες της Hearts απογοητευμένοι από τις επιδόσεις του.
«Η διοίκηση θέλει να επισημάνει ότι πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, κυρίως γιατί κάθε μέλος του συμβουλίου αναγνωρίσει ότι ο Ian Cathro είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός προπονητής με λαμπρό μέλλον. Τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειες του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Hearts.
Όταν ο Cathro ανέλαβε τον Δεκέμβρη η Hearts ήταν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Τερμάτισε στην 5η μένοντας εκτός Ευρώπης, ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Hibernian που ήταν πέρυσι ομάδα της Championship. Kυκλοφόρησαν πέρυσι και φήμες ότι έπαιρνε ...χαρτάκι από τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου Craig Levein, παρότι ο Cathro δήλωνε έντονα το αντίθετο.
Η Hearts πάντως μέτρησε μόλις 7 νίκες σε 30 ματς με τον Cathro στον πάγκο και -παρά τη φετινή της ενίσχυση με παίκτες όπως οι Kyle Lafferty και Christophe Berra- δεν κατάφερε να πείσει, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το League Cup.
To Σάββατο την περιμένει μια δύσκολη πρεμιέρα πρωταθλήματος στο Celtic Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.