Κούρσα με το χρόνο για Celtic και Roberts

Σήμερα, στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) λήγει η προθεσμία προσθήκης παικτών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Astana στα play-off του Champions League.
H Celtic έχει 23 παίκτες στη λίστα που έχει παραδώσει στην UEFA, αφήνοντας δύο θέσεις κενές, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μέσα σε αυτή τη βδομάδα.
Σύμφωνα και με τις αποδόσεις των Bookmakers ο Partick Roberts επιστρέφει ως δανεικός στη Celtic, μιας και -παρότι έπαιξε στα φιλικά της Manchester City- θεωρείται εκτός πλάνων του Pep Guardiola.
Ο 20χρονος Άγγλος έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της City ότι θέλει να επιστρέψει στη Celtic, όπου πέρασε 18 μήνες ως δανεικός και πέτυχε 11 γκολ πέρυσι, τη σεζόν που οι Bhoys κατέκτησαν το αήττητο treble.  
Southampton και Nice ενδιαφέρονται για το νεαρό Άγγλο για τον οποίο η City έδωσε στη Fulham 12 εκατομμύρια λίρες το 2015.
Η Celtic είναι το φαβορί, αφού αποτελεί και μεγάλη επιθυμία του Roberts, η προσθεσμία συμμετοχής για το ματς με την Astan πάντως λήγει σήμερα στις 13:00, όπως προαναφέραμε, και -για πολλούς- ότι είναι να γίνει θα γίνει σήμερα για Celtic και Roberts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.