Φαβορί στο 1.90 για Patrick Roberts η Celtic

Ο Patrick Roberts είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Celtic, με τη στοιχηματική εταιρεία, Skybet, να δίνει απόδοση 1.90 στην επιστροφή του νεαρού Άγγλου στους πρωταθλητές Σκωτίας, ενώ το να παραμείνει στη Manchester City δίνεται στο 5.50. Οι Huddersfield, RB Leipzig και Girona είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, με τους Ιταλούς να δίνονται στο 3.50, καμία όμως από αυτές τις ομάδες δεν μπορεί να προσφέρει Champions League στον Roberts που προτιμά ξακάθαρα να επιστρέψει στους πρωταθλητές Σκωτίας.
Ο 20χρονος Άγγλος που ήταν δανεικός για 18 μήνες στη Celtic, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Brendan Rodgers να κάνει αήττητο treble, ενώ άφησε και την εθνική κάτω των 20 της Αγγλίας (που έπαιζε στο ανάλογο Μουντιάλ) για να παίξει στον τελικό κυπέλλο με την Aberdeen, στον οποίο οι Bhoys επικράτησαν με 2-1, κατακτώντας έτσι το αήττητο treble. Ο δανεισμός του τελείωσε κι επέστρεψε στη Manchester City, όμως η απόκτηση του Bernardo Silva από τη Monaco, μειώνει πολύ τις πιθανότητες του να παίξει στην αγγλική ομάδα (που έχει και τους Kevin De Bruyne, David Silva, Leroy Sane και Raheem Sterling) ,όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από ένα μήνα.
Η επιστροφή στη Celtic δείχνει το πιθανότερο, μιας κι ο 20χρονος εξτρεμ φαίνεται να απορρίπτει το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες για την απόκτηση του. Τον συνδέει στενή φιλία με τον νεαρό αριστερό μπακ των Bhoys, Kieran Tierney κι έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών τον φέρνει να έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στη Celtic, σε ένα deal που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στη βδομάδα. Η φημολογία αυτή ώθησε τη Skybet να ρίξει στο 1.90 την απόδοση που συνοδεύει την επιστροφή του ταλαντούχου Άγγλου στο Celtic Park, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.