Απόδραση με Dorrans για Gers

Με δύο γκολ του Graham Dorrans στο 4’ και το 58’ (με πέναλτι) οι Rangers νίκησαν με 2-1 μέσα στο Fir Park τη Motherwell που είχε ισοφαρίσει στο 40’ με τον Ben Heneghan. Οι Gers είχαν δύο δοκάρια με τον Josh Windass, αλλά χρειάστηκαν ένα πέναλτι για να φύγουν με όλους τους βαθμούς από Lanarkshir, κόντρα σε μια μαχητική Motherwell που έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο και φωνάζει για δύο πέναλτι.
Οι Rangers έκαναν ιδανικό ξεκίνημα ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4’, όταν στη σέντρα του Bruno Alves ο Kenny Miller γύρισε με το κεφάλι τη μπάλα στον  Graham Dorrans κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα.
Η Motherwell έχασε μια ευκαιρία στο 18’ με τον Louis Moult να στέλνει από πολύ κοντά τη μπάλα ψηλά άουτ, για να απαντήσουν οι Rangers δύο λεπτά αργότερα με μια εντυπωσιακή ενέργεια του Josh Windass. Ο Άγγλος έκανε μια απίστευτη κούρσα ξεκινώντας λίγο κάτω από το κέντρο, περνώντας δύο αμυντικούς μπήκε από τα αριστερά κι έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δοκάρι. Καλύτεροι οι Gers είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Lee Wallace να στέλνει τη μπάλα άουτ στη σέντρα Daniel Candeias, δέχτηκαν όμως πολλά γεμίσματα στην περιοχή τους από τους γηπεδούχους. Σε ένα από αυτά, τη σέντρα του Craig Tanner, ο Ben Heneghan έπιασε εντυπωσιακή κεφαλιά στο πίσω δοκάρι κι έφερε το ματς στα ίσα στο 40’. Οι Rangers απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Josh Windass να στέλνει τη μπάλα με βολίδα στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Kenny Miller έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η Motherwell πήγε το δεύτερο μέρος στη δύναμη και στο 57’ οι Rangers κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Louis Moult στον Fabio Cardoso, με την απόφαση του διαιτητή Bobby Madden, να αμφισβητείται έντονα από τους γηπεδούχους. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Dooran δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους Rangers με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 71’ η κεφαλιά του Eduardo Herrera έφυγε ελάχιστα άουτ για τους Rangers που έβρισκαν τώρα περισσότερους χώρους, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν απεγνωσμένα την ισοφάριση. Την άγγιξαν στο 75’ με τον Ryan Bowman το απευθείας πλασέ του όμως έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τη Motherwell στο 86’ με τον Alex Fisher να πλασάρει από κοντά και τον keeper των Gers, Wes Foderingham, να κάνει μια μεγάλη απόκρουση αποτρέποντας την ισοφάριση.
Οι Rangers ξεκίνησαν με το δεξί σε ένα ματς που αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολο γι αυτούς απ’ότι έδειχνε το πρώτο εικοσάλπετο, ενώ η Motherwell άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κι η προσπάθεια που κατέβαλλε στο τέλος μπορούσε να της φέει την ισοπαλία.
MOTHERWELL: Carson, Tait, Heneghan, Kipre, Dunne, Cadden, Rose (Newell 79), McHugh, Frear (Bowman 65), Tanner, Moult (Fisher 73).
RANGERS: Foderingham, Hodson (Tavernier 62), Cardoso, Bruno Alves, Wallace, Candeias, Jack, Dorrans, Windass, Miller (Wilson 77), Herrera (Morelos 83).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.