Μotherwell-Rangers (preview)

Στο Fir Park η Motherwell υποδέχεται τους Rangers, με τον νεοαποκτηθέντα Ellis Plummer να έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του.
Ο αμυντικός της Manchester City δεν αποκλείεται να ξεκινήσει αφού ο αριστερός μπακ Steven Hammell είναι τραυματίας κι ο κεντρικός αμυντικός Ben Heneghan αμφίβολος. Οι Steelmen έχουν κερδίσει τις 5 από τις 6 τελευταίες τους πρεμιέρες στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχουν όμως κερδίσει τους Rangers από την Boxing Day του 2002 στο πρωτάθλημα, μετρώντας 10 ισοπαλίες και 27 ήττες από τότε.
Οι Rangers δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Progres Niedercorn, μεσολάβησαν νίκες με καλές εμφανίσεις στα φιλικά με Watford και Sheffield Wednesday.
Oι Bruno Alves και Graham Dorrans αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Fir Park, ενώ επιστρέφει ο Danny Wilson που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο επιθετικός Martyn Waghorn δεν είναι στη διάθεση του Pedro Caixinha εκτίοντας ποινή μιας αγωνιστικής. Οι Rangers έχουν κερδίσει και στις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Motherwell για το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 16 γκολ σε αυτά τα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.