Σαρωτικοί Gers, 6-0 τη Dunfermline

Εντυπωσιακοί οι Rangers διέσυραν με 6-0 τη Dungermline και πήραν πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup, σε ένα παιχνίδι που είχαν 5 διαφορετικούς σκόρερς, με τον Κολομβιανό, Alfredo Morelos, να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ στο Ibrox.

Tέσσερις αλλαγές έκανε ο Pedro Caixinha στην ενδεκάδα που είχε κατεβάσει με τη Motherwell, με τους Jak Alnwick James Tavernier, Jordan Rossiter και Alfredo Morelos να παίρνουν τις θέσεις των Wes Foderingham, Lee Hodson, Ryan Jack και Eduardo Herrera.
Στη Dundermline o Allan Johnston άφησε εκτός αποστολής τους πρώην Gers Fraser Aird και Nicky Clark, ενώ άλλος ένας παλιός παίκτης των γηπεδούχων, ο Dean Shiels ήταν στον πάγκο.
Το ματς τελείωσε πριν καν αρχίσει, αφού οι Rangers προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 5’ ο keeper των γηπεδούχων, Sean Murdoch, σταμάτησε τον Graham Dorrans, αλλά ο Kenny Miller που ακολουθούσε τη φάση άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Bruno Alves.
Η Dunfermline προσπάθησε να αντιδράσει όμως το φάουλ του Declan McManus στο 21’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Κολομβιανός Alfredo Morelos, έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Gers.
4-0 στο 27’ από τον δεξιό μπακ, James Tavernier, για να γίνει το 5-0 στο 57’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Daniel Candeias που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Gers.
Στο 75’ ο Alfredo Morelos πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 σε ένα απολαυστικό βράδυ για τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Για την Dunfermline η πρώτη της ήττα στη σεζόν, δεν αποκλείεται να είναι και η πιο βαριά.

RANGERS: Alnwick, Tavernier, Cardoso, Alves (Wilson 56), Wallace, Candeias, Rossiter, Dorrans (Holt 68), Windass, Miller (Kranjcar 59), Morelos.
DUNFERMLINE ATHLETIC: Murdoch, Williamson, Martin, Morris, Ashcroft, Higginbotham (Shiels 62), Wedderburn, McManus, Cardle (Lochhead 68), Paton, Hopkirk (M'Voto 69).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.