Στα προημιτελικά με McLean oι Dons


Με γκολ του Kenny McLean στο 43’ η Aberdeen νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Hamilton και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Ήταν η δεύτερη νίκη των Dons επί των Accies μέσα σε 4 μέρες, μετά το 2-0 του Pittodrie για το πρωτάθλημα.
Οι δύο τεχνικοί δεν άλλαξαν πολλά από την αναμέτρηση τους πριν 4 μέρες, με τον μέσο Grant Gillespie να ξεκινά αντί του αμυντικού Γιάννη Σκόνδρα για τους γηπεδούχους Accies, ενώ για την Aberdeen ο Mark Reynolds ξεκίνησε στην άμυνα αντί του  Kari Arnason.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, το ματς είχε πάθος, ρυθμό και σκληρές μονομαχίες από το ξεκίνημα του. Η Aberdeen είχε τις πιο ξακάθαρες ευκαιρίες, δύο από αυτές έχασε ο Ryan Christie, για να προηγηθεί τελικά στο 43’. Ο Scott Wright έκανε μια εξαιρετική κούρσα κι έβγαλε τη μπάλα για τον Kenny McLean που πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.
Η Hamilton αντέδρασε και πίεσε για την ισοφάριση, με τον goalkeeper των Dons, Joe Lewis, να κάνει 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις. Οι Accies έκλεισαν στο τέλος την Aberdeen στα καρέ της ψάχνοντας την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, με τους Dons να φτάνουν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 88’, όταν ο Greg Stewart έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

HAMILTON: Woods, McMann, Tomas (Donati 71), Gillespie, Imrie, Docherty, Bingham (Longridge 62), A Crawford, MacKinnon (Redmond 68), S.Boyd, Σαρρής.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, O'Connor, Reynolds, McLean, Maynard (Storey 72), Wright (Mackay-Steven 68), Tansey, Christie (Stewart 69).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.