Ασυγκράτητοι Hibs, 5-0 την Ayr

Ο Stokes πέτυχε δύο γκολ στην επιστροφή του στην ενδεκάδα της Hibernian αποτελώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Simon Murray κι η ομάδα του Neil Lennon νίκησε 5-0 την Ayr United και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του League Cup.
Η Hibernian είχε 4 αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Partick Thistle, με τους Ryan Porteous, Darren McGregor, David Gray και Anthony Stokes να παίρνουν τη θέση των Steven Whittaker, Paul Hanlon, Marvin Bartley και Martin Boyle.
Δύο αλλαγές για την Ayr από το 5-1 επί της Albion Rovers, με τους Jamie Adams και Robbie Crawford να είναι τραυματίες και τους Craig McGuffie και Michael Rose να ξεκινούν στη θέση τους.
Οι Hibs μπήκαν φορτσάτοι για ένα ακόμα ματς κι έχασαν δύο ευκαιρίες με τους
Danny Swanson και Darren McGregor, με την κεφαλιά του δεύτερου να αποκρούει εντυπωσιακά ο Jordan Hart.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ με τον John McGinn να εκτελεί κόρνερ και τον Anthony να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 31’ ο Stokes έγινε δημιουργός πασάροντας στον Simon Murray που έκανε από κοντά το 2-0, και στο 59’ ο Murray ανταπέδωσε τη χάρη Anthony Stokes δίνοντας του την ευκαιρία να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Efe Ambrose έκανε το 4-0, πανηγυρίζοντας με τη γνωστή του ανάποη τούμπα.
Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον Deivydas Matulevicius στο 85’ με τον Λιθουανό να έχει μπει στο 76’ και να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Hibernian.

HIBERNIAN: Marciano, Porteous, Ambrose, McGregor, Gray, McGinn, McGeouch (Matulevicius 76), Swanson (Slivka 64), Stevenson, S.Murray (Boyle 64), Stokes.
AYR UNITED: Hart, Higgins, Boyle, Rose, Geggan, Moffat, Moore (Ferguson 45), McDaid (Forrest 45), McGuffie (Murphy 64), Docherty, Reid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.