Στα προημιτελικά οι Jags, 3-0 στο Perth

Με γκολ των Steven Lawless στο 50’ (με πέναλτι), Ryan Edwards στο 62’ και Chris Erskine στο 90’, η Partick Thistle πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από το McDiarmid Park και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup για πρώτη φορά μετά το 2014.
Η St Johnstone έκανε 3 αλλαγές στην ομάδα που ξεκίνησε στο 2-1 επί της Kilmarnock, με τους Liam Craig, Michael O'Halloran και Steven MacLean να παίρνουν τη θέση των Stefan Scougall, Graham Cummins και Paul Paton με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος και εκτός αποστολής.
Τρείς αλλαγές και για την Partick Thistle στην ομάδα που ξεκίνησε με τη Hibernian, με τους Ryan Edwards, Jordan Turnbull και Kevin Nisbet να ξεκινούν νατί των Niall Keown, Stuart Bannigan και Kris Doolan μα τον τελευταίο να είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
To πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς συγκινήσεις, για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο πεντάλετπο της επανάληψης. Ο Kevin Nisbet κέρδισε πέναλτι από τον Joe Shaughnessy με τον τελευταίοα να διαμρτύρεται έντονα ότι βρήκε τη μπάλα. Ο Steven Lawless εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-1 στο 50’.
Οι Saints έχασαν μια καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του αρχηγού τους, Steven Anderson, έφυγε άουτ και στο 62’ δέχτηκαν ένα δεύτερο γκολ με βολίδα του Ryan Edwards από τα 19 μέτρα. Έχασαν μοναδική ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς με τον Graham Cummins, με την Thistle να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, όταν ο Chris Erskine έκανε το 0-3 στο 90’.
ST JOHNSTONE: Mannus, Foster, Shaughnessy, Anderson, Easton, Wotherspoon, Alston (Cummins 64), Davidson, Craig (Scougall 58), O'Halloran, MacLean (Kane 79).
PARTICK THISTLE: Cerny, Elliot, Turnbull, Devine (Keown 30), Booth, Osman, Barton, Lawless (Bannigan 77), Edwards, Erskine, Nisbet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.