Lennon: «Δείχνουμε ξανά σαν μεγάλη ομάδα»

Η Hibernian σηματοδότησε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία με μια νίκη επί της Partick Thistle με 3-1, που συνοδεύθηκε και από καλή εμφάνιση.
Οι Hibs βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο 7’ από το γκολ του Chris Erskine, αλλά γύρισαν το ματς με γκολ των Martin Boyle, Steven Whittaker και Simon Murray, ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα γκολ.
«Ήμασταν εκπληκτικά καταπληκτικοί, όπως έλεγε ο παλιός προπονητής μου (σ.σ. Martin ONeill), ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά η αντίδραση ήταν φανταστική, κυριαρχήσαμε στο ματς, θα πρέπει αν είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο τεχνικός της Hibernian, Neil Lennon. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Hibernian, Rod Petrie, παρουσίασε το τρόπαιο των πρωταθλητών της Championship και ανέβασε την ανάλογη σημαία στον ιστό σύμφωνα με το εθιμοτυπικό, με τον Lennon να τονίζει: «Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί από τότε που ήρθα, τώρα δείχνουμε ξανά σαν μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε ματς μέσα στη βδομάδα και το Σαββατοκύριακο, όμως δεν μπορώ να μην αποθεώσω τους παίκτες μου μετά από αυτό που είδα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.