Πρώτη νίκη για Motherwell, 2-0 τη Ross County

Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα έκαναν οι Steelmen, επικρατώντας 2-0 της Ross County, χάρη στα γκολ των Richard Tait στο 53’ και  Louis Moult στο 74’ (με πέναλτι), με τους Staggies να βρίσκονται με παίκτη λιγότερο μετά το δεύτερο γκολ, μιας και ο Kenny van der Weg που έκανε το πέναλτι αποβλήθηκε.

Ο Russell Griffiths ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια της Motherwell αντί του τιμωρημένου Trevor Carson, με τον Louis Moult να επιστρέφει στην επίθεση για τους γηπεδούχους.
Πάνοπλη η Ross County με τον Jim McIntyre να κάνει δύο αλλαγές ξεκινώντας τους Tim Chow και Jim O'Brien στη θέση των Ross Draper και Christopher Routis.
Οι Staggies ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έχασαν ευκαιρίες με τους Chris Routis και Michael Gardyne να μην μπορούν να νικήσουν τον goalkeeper Russell Griffiths. Το πλήρωσαν στο 53’ όταν ο Richard Tait άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του αυτή τη σεζόν.
 Louis Moult were on target as Motherwell beat Ross County to earn their first Premiership win of the season. Το ματς κρίθηκε στο 74’ όταν ο Kenny van der Weg έκανε πέναλτι στον Louis Moult και αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Moult διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

MOTHERWELL: Griffiths, Tait, Heneghan, Bigirimana (MacLean 82), Cadden, Moult, Rose, Fisher (Campbell 45), Dunne, Kipré, Tanner (Bowman 45).

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Naismith, Gardyne, Chow, Schalk (McKay 66), Curran, Davies (Kelly 67), Lindsay, O'Brien (Routis 15), Van Der Weg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.