3 στα 3 οι Saints, 1-0 την Partick Thistle

Χάρη σε ένα γκολ του Michael O'Halloran στο 33’ η St Johnstone νίκησε 1-0 την Partick Thistle και έγινε η τρίτη ομάδα της Premiership, μετά τις Celtic και Aberdeen, που έκανε το 3 στα 3.
Ο Tommy Wright ξεκίνησε με την ενδεκάδα που νίκησε 4-1 τη Motherwell 4-1, ενώ η Partick Thistle είχε τρεις αλλαγές στην ομάδα που έχασε από τη Celtic, με τον Miles Storey να ξεκινά αντί του Conor Sammon και τους Abdul Osman και Chris Erskine να παίρνουν τη θέση των Stuart Bannigan και Kris Doolan. O Steven Lawless έφτασε τα 200 ματς με τη φανέλα των Jags.
Oι Saints ήταν καλύτεροι κι έχασαν με τον Joe Shaughnessy, πριν ανοίξει το σκορ ο Michael O'Halloran στο 33’ αξιοποιώντας τη μπαλιά του Steven Anderson. Ήταν το τέταρτο γκολ σε 3 ματς πρωταθλήματος για τον 26χρονο που είναι δανεικός από τους Rangers μέχρι το Γενάρη. Η St Johnstone παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρμα της πέντε λεπτά αργότερα, όμως το σουτ του Steven MacLean, απέκρουσε ο keeper της Thistle, Tomas Cerny. Oι Jags δεν κατάφεραν να απειλήσουν, είχαν μια καλή στιγμή με ένα μακρινό σουτ του Niall Keown  που εξουδετέρωσε ο keeer, Alan Mannus, κι έφτασαν τις 3 σερί ήττες, 6 μαζί με την περασμένη σεζόν.
Οι Saints έκαναν για πρώτη φορά το 3 στα 3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία και θα πάνε την άλλη βδομάδα στο Celtic Park, για μια αναμέτρηση κορυφής με τους πρωταθλητές.

ST JOHNSTONE: Mannus, Shaughnessy, Anderson, Davidson, MacLean (Cummins 75), Wotherspoon, O'Halloran (Craig 87), Paton, Foster, Scougall (Thomson 61), Easton.
PARTICK THISTLE: Cerny, Booth (Nitriansky 60), Turnbull, Keown, Osman, Erskine, Lawless (Sammon 64), Barton, Elliot, Edwards (Doolan 68), Storey.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.