Άγιος» O'Halloran για St Johnstone

Με γκολ του Michael O'Halloran στο 89’ οι Saints νίκησαν 2-1 την Kilmarnock μέσα στο Rugby Park, σε μια δραματική αναμέτρηση.
Η Kilmarnock είχε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 3-0 επί της Dumbarton στο League Cup. Ο εξτρεμ Jordan Jones και ο αμυντικός Gordon Greer πήραν τη θέση των William Graham και Stephen O'Donnell με τον Greer να κάνει το ντεμπουτο του με την Killie.
H St Johnstone έκανε 6 αλλαγές στην ομάδα που ξεκίνησε στην ήττα με 1-0 από την Trakai στο Europa League, με τον Alan Mannus να παίρνει τη θέση του τραυματία Zander Clark, κάτω από τα δοκάρια και τους Steven Anderson, David Wotherspoon, Paul Paton, Brian Easton και Graham Cummins να ξεκινούν αντί των Chris Millar, Scott Tanser, Ally Gilchrist, Liam Craig και Chris Kane.
Οι Saints ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 10’ με τον David Wotherspoon να χώνεται στην περιοχή και να σκοράρει με δυνατό αριστερό σουτ. Οι Saints είχαν κι ένα δοκάρι με τον Murray Davidson και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ένα δίκαιο προβάδισμα απέναντι σε μια Kilmarnock κατώτερη των περιστάσεων.
Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κάπως στο β’ μέρος, ήταν όμως ο 33χρονος Kris Boyd που σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα. Ο βετεράνος φορ ισοφάρισε στο 59’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ και πραλίγο να δώσει και το προβάδισμα στην Kilmarnock στο 73’, στάθηκε άτυχος όμως στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
Το ματς κρίθηκε από μια εντυπωσιακή προσπάθεια του Michael O'Halloran. Δανεικός από τους Rangers, ο 27χρονος επιθετικός, πήρε τη μπάλα στο αριστερό άκρο της περιοχής και με μια εντυπωσιακή ντρίμπλα μπήκε πιο μέσα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 89’. Ένα γκολ άξιο να κερδίσει κάθε ματς κι αυτό ακριβώς έκανε για τη St Johnstone, που μετρά δύο νίκες στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Rugby Park.

KILMARNOCK: MacDonald, Taylor, Broadfoot, Greer, Wilson, Burke (Erwin 56), Jones, Thomas (Power 86), Frizzell, McKenzie, Boyd.
Substitutes:Bell, Waters, , O’Donnell, Samizadeh, , Graham.
ST JOHNSTONE: Mannus, Foster, Shaughnessy, Anderson, Easton, Wotherspoon (Craig 85), Davidson, Alston, Paton, Scougall (O’Halloran 62), Cummins (Kane 72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.