Rodgers: «Δεν γίνεται να’χεις 3 top κυνηγούς στη Σκωτία»

Το 0-0 της Celtic με τη Rosenborg την περασμένη Τετάρτη έφερε πολύ συζήτηση, μιας και χωρίς τους Moussa Dembele και Leigh Griffiths η Celtic ήταν χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Πολλοί υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να υπάρχει και τρίτος επιθετικός στους Bhoys, ίδιου επιπέδου με τους προαναφερθέντες που απουσίασαν, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό όπως εξήγησε ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers.
«Με όλο το σεβασμό στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να έχεις τρεις επιθετικούς, δεν παίζεις στην αγγλική Premier League, που έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Σκωτίας εξηγώντας: «Είναι το ίδιο σκληρό κι εδώ το πρωτάθλημα αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορείς να φέρεις άλλον επιθετικό, γιατί το δυναμικό δεν θα λειτουργήσει στο σύνολο, δε βολεύει το μοντέλο που παίζουμε, δεν μας κάνει.»
Τα λόγια του Rodgers έρχονται να ενισχύσουν πρόσφατες δηλώσεις του παλιού φορ των Bhoys, Chris Sutton, που δουλεύει ως τηλεσχολιαστής κι υποστήριξε ότι δεν γίνεται να έχει ένα δεύτερο φορ κλάσης για να ζεσταίνει τον πάγκο η Celtic, δεδομένου ότι παίζει με έναν επιθετικό κι οι Dembele και Griffiths εναλλάσονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.