Rosenborg-Celtic (preview)

Στο Lerkendal Stadion η Celtic αντιμετωπίζει τη Rosenborg στη ρεβάνς του γπροκριματικού γύρου του Champions League. 0-0 το πρώτο ματς στη Γλασκώβη, στο οποίο οι Νορβηγοί ήταν καλύτεροι κι η Celtic χωρίς επίθεση με τους Moussa Dembele και Leigh Griffiths να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού.
Ο Dembele είναι ακόμα τραυματίας, όμως ο Griffiths προπονήθηκε κανονικά κι είναι στην αποστολή των Bhoys, όπως και ο αμυντικός Erik Sviatchenko που επίσης έλειψε από το πρώτο ματς.
«Ο Leigh και ο Erik προπονήθηκαν κι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι, ή για ένα μέρος του παιχνιδιού αν τους χρειαστούμε» δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας, Brendan Rodgers, που δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεση του τον αμυντικό, Dedryck Boyata, που χάνει όλους τους προκριματικούς λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Με τους Sviatchenko και Boyata να λείπουν από το πρώτο ματς, ο 19χρονος Νορβηγός, Kristoffer Ajer, είχε κάνει το ντεμπούτο του στο κέντρο της άμυνας στο πρώτο ματς, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και απόψε.
Ο αμυντικός Tore Reginiussen είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους, που είναι πιο έτοιμοι μετρώντας 17 ματς πρωταθλήματος στα πόδια τους κι ο τεχνικός της Rosenborg, Kare Ingebrigtsen, ποντάρει και σε αυτό τονίζοντας: «Tους αιφνιδιάσαμε την περασμένη βδομάδα και τώρα θα μας σέβονται περισσότερο, θα επιτεθούμε ξανά, όχι όμως βιαστικά ούτε απρόσεκτα. Η νύχτα μπορεί να είναι μεγάλη κι όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο πολύ θα κουράζονται.»
Αυτή θα είναι η έκτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη Celtic να έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 ματς που έδωσε κόντρα στη Rosenborg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.