Slivka: «νεανική ομάδα η Λιθουανία»

Ο Vykintas Slivka είναι ένας από τους δύο παίκτες της Hibernian που είναι στην αποστολή της Λιθουανίας για το ματς με τη Σκωτία την Παρασκευή στο LFF Stadium του Vilnius.
«Έχουμε μια νεανική ομάδα, νομίζω ότι ακόμα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση» δήλωσε ο 22χρονος μέσος της Hibernian για την εθνική Λιθουανίας που έχει στον πάγκο της τον πρώην επιθετικό της Hearts, Edgaras Jankauskas. Tρεις βαθμούς πίσω από τη Σκωτία βρίσκεται η Λιθουανία στη βαθμολογία του ομίλου, με τη Σκωτία να είναι 3 βαθμούς πίσω από τη Σλοβενία και 4 πίσω από τη Σλοβακία.
«Για να προκριθούμε θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς, αλλά και να μην τα καταφέρουμε δεν έγινε τίποτα γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα» δήλωσε ο Slivka σημειώνοντας: «Δεν έχουμε μεγάλα ονόματα αλλά νομίζω ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα και παλεύουμε ο ένας για τον άλλο.»
Ο Slivka, που ήρθε στους Hibs αυτό το καλοκαίρι από τη Juventus, θα βρει απέναντι του τους συμπάικτες του στη Hibernian, John McGinn και Steven Whittaker.
«Δύο παίκτες από τους Hibs, o John και ο Steven, ανυτπομονώ, η Σκωτία πάντως έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες, δεν ξεχωρίζω κανέναν» είπε ο Slivka που ελπίζει ότι οι οπαδοί της Λιθουανίας μπορεί να σταθούν αντάξια απέναντι στον Tartan Army, τους θρυλικούς οπαδούς της εθνικής Σκωτίας.
«Ελπίζω οι οπαδοί μας να τους ξαφνιάζουν, θα δούμε, είναι ένα αρκετά μικρό γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι καλή» ήταν τα λόγια του 22χρονου Λιθουανού που έχει παίξει σε 4 ματς για τους Hibs, ενώ σκόραρε και στο 3-2 επί των Rangers. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Hibernian και στην προασρμογή του στη Σκωτία δηλώνοντας: «Συνηθίζω, είναι μια όμορφη πόλη σε μια όμορφη χώρα, το ποδόσφαιρο είναι μια χαρά όσο κερδίζουμε. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να κυριαρχούμε στα ματς και υτό μου ταιριάζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.