Έκλεισε Stevie May η Aberdeen

Ο επιθετικός της Preston North End, Stevie May, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στην Aberdeen, με τον τεχνικό των Dons, να είναι απόλυτα ικανοποιημένος μιας και ο 24χρονος επιθετικός ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας. Οι Dons είχαν κάνει επίσημη πρόταση πριν ένα μήνα στην Preston κι είχαν έρθει στη συνέχεια σε συμφωνία, αλλά η μεταγραφή άρχισε να ολοκληρωθεί εξαιτίας της αλλαγής προπονητή στην ομάδα της αγγλικής Championship. O May είχε κανει το ντεμπούτο του με τη St Johnstone σε ηλικία 16 ετών, όταν ήταν προπονητής των Saints ο Derek McInnes.
«Ο προπονητής δεν έχει κρύψει ότι με ήθελε και παλιότερα κι αυτό είναι κολακευτικό. Είναι καλό που επιτέλους ολοκληρώθηκε το deal νομίζω ότι είναι καλό και για τις δύο πλευρές κι ανυπομονώ να ξεκινήσω» δήλωσε ο May που εκτός από τη St Johnstone, είχε παίξει ως δανεικός σε Alloa Athletic και Hamilton για να πάει στη Sheffield Wednesday τον Αύγουστο του 2014 και στην Preston τον Γενάρη του 2015, ενώ είναι και μία φορά διεθνής με τη Σκωτία. Την περασμένη σεζόν όμως έπαιξε σε μόλις 13 ματς σημειώνοντας ένα γκολ.
«Προφανώς και χαίρομαι που έχω τον Stevie στο ρόστερ, είναι ένας παίκτης με τον δούλεψα καλά στο παρελθόν και περιμένω το ίδιο και τώρα, να πάρεις έναν 24χρονο διεθνή για 4 χρόνια είναι μεγάλη δουλειά για το σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που το έκανε πραγματικότητα» δήλωσε ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes.
Ο May μπαίνει κατευθείαν στην αποστολή των Dons, για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τη Ross County.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.