Partick Thiste-Celtic (preview)

Aυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Partick Thistle να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Celtic, σε ένα τοπικό ντέρμπι στη Γλασκώβη.
Oι Jags ξεκίνησαν το πρωτάθλημα χάνοντας 3-1 από τη Hibernian στο Εδιμβούργο, στη συνέχεια όμως νίκησαν 3-0 τη St Johnstone εκτός έδρας στο League Cup. O επιθετικός Kris Doolan επέστρεψε στις προπονήσεις, 50-50 η συμμετοχή του Blair Spittal, όλα δείχνουν ότι ο Danny Devine θα χάσει το ματς, παραμένουν εκτός μάχης οι Gary Fraser και Mustapha Dumbuya.
Η Celtic νίκησε 4-1 στην πρεμιέρα τη Hearts και 5-0 την Kilmarnock στο League Cup, σε ένα ματς που ο Brendan Rodgers έκανε 8 αλλαγές. Έφτασε τα 50 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις κι αναμένεται και σχετικό ροτέισον ενόψει του αγώνα με την Astana την Τετάρτη για το Champions League.
O Eboue Kouassi χτύπησε στο γόνατο στο ματς με την Kilmarnock και δε θα πάει στο Firhill, ο αρχηγός της ομάδας, Scott Brown, εξέτισε την πιονή του κι αναμένεται να επιστρέψει, παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Erik Sviatchenko και Dedryck Boyata και ο επιθετικός Moussa Dembele.
Η Partick Thistle δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Celtic σε αγώνα της Premiership, χάνοντας τις 18 από τις 19 αναμετρήσεις. Η Celtic μετρά 14 σερί νίκες στο Firhill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.