«Δεν ξέρω και πολλά από ποδόσφαιρο» δήλωσε ο οπαδός που εισέβαλλε στο Celtic Park

Ο 21χρονος, John Hatton, από το Μπέλφαστ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να κλωτσήσει τον Kylian Mbappe της Paris St-Germain, στο χθεσινό 5-0 της PSG στο Celtic Park και μια νέα ποινή για τη Celtic από την UEFA δείχνει αναπόφευκτη.
«Δεν ξέρω και πολλά από ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ένα παιχνίδι Champions League που το έδειχνε η τηλεόραση σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο» δήλωσε στο δικαστήριο ο Hatton, που δουλεύει στα Tesco (αλυσίδα σούπερμαρκετ) και δέχτηκε και γροθιά οπαδού της Celtic για την ενέργεια του να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Δέχτηκε το χτύπημα από τον 61χρονο Anthony Lavelle, καθώς μεταφερόταν εκτός γηπέδου, ο Lavelle θα πληρώσει πρόστιμο 400 λιρών, εκλιπαρεί τη Celtic να τον αφήσει να κρατήσει το διαρκείας του.
«Ο κύριος Lavelle εξοργίστηκε, και δεν ήταν ο μόνος στο γήπεδο, o κύριος Hatton μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στη Celtic με την ενέργεια του και το γεγονός ότι γελούσε καθώς απομακρυνόταν από το γήπεδο εξόργισε περισσότερο τον πελάτη μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Lavelle.
O Ηatton αφέθηκε ελέυθερος με εγγύηση και μέχρι να κεδικαστεί η υπόθεση του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε όλα τα γήπεδα στη Σκωτία την Αγγλία και την Ουαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.