Υπό την προστασία του Dalglish o Robertson

O Andy Robertson πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο χθεσινό 3-0 της Σκωτίας στη Λιθουανία κι ήταν από τους παίκτες-κλειδιά του Strachan, αν όχι ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Το γκολ ήρθε να επισφραγίσει μια απίστευτη περίοδο για τον Robertson στη διάρκεια της οποίας έγινε πατέρας και πήρε μια μεγάλη μεταγραφή στη Liverpool. O πρώην παίκτης των Queens Park και Dundee United αποκάλυψε ότι είναι υπό την …προστασία του Kenny Dalglish στο Anfield.
«Μετά το ματς με την Crystal Palace πήγα να δω τους γονείς μου και την κοπελιά μου, τη Rachel, και ο Kenny Dalglish ήταν μαζί τους» δήλωσε ο 23χρονος αριστερός μπακ που ένοιωσε παράξενα ως ο μοναδικός Σκωτσέζος στα αποδυτήρια της Liverpool. Όχι πια.
«Είχα μια δεκάλεπτη κουβεντούλα με τον Dalglish και μου είπε ότι αν χρειαστώ οτιδήποτε στη Liverpool, είτε εγώ είτε η οικογένεια μου να πάω σε αυτόν. Ο Kenny έχει ολόκληρη κερκίδα στο όνομα του, μπορεί να κάνει ότι θέλει στη Liverpool, είναι θρύλος. Να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο πρόθυμο να με βοηθήσει είναι εκπληκτικό, ήταν μεγάλη χαρά να τον συναντήσω κι ελπίζω να τον ξαναδώ μερικές φορές» κατέληξε ο 23χρονος αμυντικός που είχε αρκετό άγχος στην αρχή στη Liverpool. Τώρα όλα πηγαίνουν καλά γι αυτόν όχι μόνο στη Liverpool αλλά και στην εθνική Σκωτίας κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα ικανοποιεί και τον King Kenny.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.