Στάθηκε και στο ντεμπούτο του Edouard ο Rodgers

Φανερά ικανοποιημένoς ο Brendan Rodgers μετά τη χθεσινή νίκη της Celtic με 4-1 στην έδρα της Hamilton, απέδωσε τα εύσημα και στον 19χρονο Odsonne Edouard που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους Bhoys.
«Μεγάλο ντεμπούτο από τον Odsonne Edouard. Πήρε το χειροκρότημα όλων των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου. Είναι δύσκολο για ένα νέο παιδί να μπει στην ομάδα και να μη μιλάει τη γλώσσα, είναι όμως σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να δείτε πόσο θέλει να δουλέψει και την εμφάνιση που έκανε» δήλωσε ο τεχνικός της Celtic σημειώνοντας: «Ο επιθετικός θέλει να σκοράρει, πέτυχε το γκολ του, είχε κι άλλες ευκαιρίες. Ξέρω τι έχω στην ομάδα, τους παίκτες που θέλω.»
Ο Rodgers εξήρε την αγωνιστικότητα των παικτών του που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και δήλωσε ότι η ομάδα χαλάρωσε στο τέλος γι αυτό δέχτηκε γκολ.
«Σβήσαμε το διακόπτη στο τέλος σε εκείνο το κόρνερ. Αν ήμασταν μόνο 1-0 μπροστά θα είχαμε αμυνθεί καλύτερα» είπε ο τεχνικός της Celtic που ετοιμάζει πια τα πλάνα του για την επίσκεψη της Paris Saint-Germain την Τρίτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.