«Βαρετές» οι αποδοκιμασίες για τον Neymar

Η Celtic υποδέχεται αύριο την Paris Saint-Germain στην αυλαία των ομίλων του Champions League κι οι οπαδοί της Celtic αναμένεται να υποδεχθούν …δεόντως τον Νeymar.
Πριν 10 μήνες ο Βραζιλιάνος είχε πέσει πάνω στην πλάτη του Mikael Lustig στη νίκη της Barcelona με 2-0 στο Celtic Park για να γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους της Celtic, με το Lustig να δηλώνει ότι ο Βραζιλιάνος είναι «ο μεγαλύτερος ηθοποιός στο ποδόσφαιρο.»
O Νeymar είχε μπει στο στόχαστρο των οπαδών της Celtic από το 2013, όταν έγινε η αιτία να αποβληθεί ο αρχηγός των Bhoys, Scott Brown, στη νίκη των Καταλανών με 1-0 στο Celtic Park. Η φάση είχε γίνει στο 59’ και το ματς ήταν 0-0 μέχρι τότε, με τον Βραζιλιάνο να ακούει αποδοκιμασίες κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα.
Ο Neymar φορά φέτος τη φανέλα της Paris Saint-Germain αφού ο πρόερδος της, Nasser Al-Khelaifi, ξόδεψε 222 Euro, για να τον φέρει για 5 χρόνια στο Παρίσι.
Ξέρει ότι θα γίνει δεκτός με πολλές αποδοκιμασίες στο Celtic Park, δήλωσε πάντως ότι αυτό δεν θα τον επηρεάσει καθόλου, αντίθετα το βρίσκει βαρετό.
«Τα γιουχαρίσματα δεν με επηρεάζουν, είναι βαρετά, με έχουν γιουχάρει αρκετές φορές σε πολλά γήπεδα για να με επηρεάζει κάτι τέτοιο» δήλωσε ο 25χρονος Βραζιλιάνος προσθέτοντας: «Δεν έχει σημασία τι έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια με τη Celtic, δεν ήμουν ούτε στην ίδια ομάδα που ήμουν τότε.»
Ο Neymar μίλησε κολακευτικά για τον τεχνικό της Celtic, Brendan Rodgers, λέγοντας ότι είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να επιδιώκει η ομάδα του να πετυχαίνει γκολ, αναφερόμενος και στο πέρασμα του από τη Liverpool.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.