Partick Thistle-Rangers (preview)

Μόλις ένα βαθμό στις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει μαζέψει η Partick Thistle και το καμπανάκι έχει ήδη ακουστεί για τον τεχνικό των Jags, Alan Archibald, με τον διευθύνων σύμβουλο της ομάδας, Ian Maxwel, να δηλώνει ότι υπάρχει στήριξη στον προπονητή της ομάδας, αλλά όχι απεριόριστος χρόνος. Αυτό είναι το πρώτο ματς που θα γίνει στο γήπεδο της Partick μετά τη μετονομασία του από Firhill Stadium σε The Energy Check Stadium at Firhill, με τον σπόνσορα να δίνει εξαψήφιο νούμερο για τρία στους Jags.
O goalkeeper Tomas Cerny είναι το μεγάλο πρόβλημα της Partick Thistle, έχει υποστεί τράβηγμα κι έγινε αλλαγή στο ματς με τη Ross County, 50-50 η συμμετοχή του απόψε. Παραμένουν εκτός μάχης οι Callum Booth, Gary Fraser και Mustapha Dumbuya, επιστρέφει όμως ο αμυντινός Niall Keown που εξέτισε την ποινή του.
Οι Rangers έχουν κερδίσει και τα 6 τελευταία ματς που έδωσαν κόντρα στην Partick Thistle, τελευταία τους ήττα ήταν το 1993 στο Firhill με 3-0, ένα αποτέλεσμα που κράτησε τότε τους Jags στην κατηγορία, αν και τους αρκούσε η ισοπαλία.
Οι Rangers πηγαίνουν πάνοπλοι στο Firhill, για το ντερμπάκι της Γλασκώβης, ο αριστερός μπακ, Declan John, έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του.  Η αποψινή θα είναι η πρώτη από τις δύο επισκέψεις που θα κάνουν οι Gers στο Firhill μέσα σε 4 μέρες, αφού την Τρίτη θα επιστρέψουν για τα προημιτελικά του League Cup.
Οι φετινές τους γκέλες είναι στο Ibrox, έχουν κερδίσει και τα 2 εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα, πέρυσι νίκησαν στο Firhill και στις δύο επισκέψεις τους με 2-1, σε δύο δραματικές αναμετρήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.