Δεν απασχολεί τον Ralston η στάση του Neymar

Ο 18χρονος δεξιός μπακ της Celtic, Anthony Ralston, δεν χάνει τον ύπνο του επειδή ο Neymar αρνήθηκε να του δώσει το χέρι, μετά τη λήξη του αγώνα των Bhoys με την Paris Saint-Germain, που βρήκε τους Παριζιάνους να επικρατούν με 5-0. Ο Ralston ήταν ήρωας για τους οπαδούς της Celtic, παρότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Βραζιλιάνο τω 198 εκατ.λιρών, γιατί αντιμετώπισε χωρίς φόβο, αλλά με αρκετό πάθος τον Neymar
O Bραζιλιάνος του έδειξε κάποια στιγμή 3 δάκτυλα (3-0 κέρδιζε η PSG εκείνη τη στιγμή) και αρνήθηκε τη χειραμψία στο τέλος δυσαρεστώντας και τους συμπαίκτες του, όχι όμως και τον Ralston.
«Δεν έγινε και τίποτα, δεν με απασχολεί και τόσο, ο καθένας είναι διαφορετικός, αν θέλει να συμπεριφέρεται έτσι δικαίωμα του, δε με νοιάζει, δεν θα χάσω τον ύπνο μου» δήλωσε ο 18χρονος αμυντικός που ζούσε το όνειρο του κάνοντας ντεμπούτο στο Champions League.
«Ήμουν χρόνια ball boy, και στο 2-1 επί της Barcelona πρν από καιρό, οπότε ήταν σουρεαλιστικό να παίρνω μέρος στο ματς» δήλωσε ενθουσιασμένος νεαρός μπακ προσθέτοντας: «Ο κόσμος σε βοηθά, σου δίνει αυτό το κάτι παραπάνω για να συνεχίσεις, είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο, για μένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι εκεί έξω. Είμαι όλη μου τη ζωή οπαδός, ball boy στις ευρωπαϊκές βραδιές, ήταν απίστευτο να παίζω μπροστά σους οπαδούς.»
Όσο για τη φανέλα του Neymar αποκαλύφθηκε ότι ο Βραζιλιάνος την είχε τάξει στο ίδρυμα κατά του καρκίνου που τρέχει η γυναίκα του Kenny Dalglish, γι αυτό δεν την έδινε, χωρίς φυσικά να υπάρχει δικαιολογία για την υπόλοιπη συμπεριφορά του.
«O προπονητής μου είχε πει μια βδομάδα πριν ότι θα παίξω, με βοήθσω αυτό να το χωνέψω και να προετοιμαστώ σωστά» είπε ο Ralston που μαζί με τον Neymar αντιμετώπισε μια επίθεση αξίας 424 εκατ.λιρών.
«Δεν με φόβισε αυτό, γι αυτό παίζεις μπάλα, για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, δεν φοβήθηκε το Neymar και τους ομοίους του, προετοιμάστηκα όπως θα προετοιμαζόμουν για κάθε άλλο ματς. Δε βάζουμε τα κεφάλια κάτω, αντιδράσαμε στο β’ μέρος και συνεχίζουμε να προχωράμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.