Rodgers: «Παίξαμε σαν ομάδα U-12»

H Celtic υπέστη την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της στην Ευρώπη με 5-0 ατπό την Paris St-Germain κι ο τεχνικός της, Brendan Rodgers, δήλωσε ότι η ομάδα αγωνίστηκε για ένα διάστημα του πρώτου μέρους σαν ομάδα …Under 12.
«Πρέπει να προσέχεις τη μπάλα και να την κάνεις να δουλεύψει για σένα, στο πρώτο μέρος δεν το κάναμε αυτό, παίζαμε κατά διαστήματα σαν ομάδα under-12» δήλωσε ο Rodgers τονίζοντας: «Eίναι θέμα αυτοπεποίθησης, πίστης. Φυσικά μας έλειπαν μερικοί παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά θα είναι πάντα πολύ δύσκολα, αυτή είναι η πραγματικότητα.»
Η Celtic βρέθηκε να χάνει 3-0 στο ημίχρονο, ο Rodgers δήλωσε «πολύ απογοητευμένος» από το πρώτο μέρος, σημείωσε ότι η ομάδα του βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της PSG εξηγώντας γιατί δεν θέλει να είναι πολύ σκληρός με την ομάδα του:
«Δεν θέλω να είμαι πολύ σκληρός με τους παίκτες. Παίξαμε με τους πιθανούς νικητές της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουμε Και με όλο το σεβασμό δεν είναι μόνο ένα-δύο επίπεδα, είναι 3 ή 4 επίπεδα πιο πάνω από εμάς, απλά οφείλεις να είσαι ανταγωνιστικός και δεν είμασταν στο πρώτο μέρος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.