«Παρανοϊκό» χαρακτηρίζει τον Caixinha ο Wright

Ο τεχνικός της St Johnstone, Tommy Wright, χαρακτήρισε «παρανοϊκό» τον συνάδελφο του στους, Rangers, Pedro Caixinha. Αιτία δηλώσεις του τεχνικού των Rangers ότι κάποιος από την ομάδα είχε «σφυρίξει» την ενδεκάδα που θα ξεκινούσε κόντρα στους Saints στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
«Αυτό είναι παρανοϊκό, δεν ήξερα τη σύνθεση της ομάδας που θα κατέβαζε πέρυσι, με εκπλήσει που είπε κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Saints που υποδέχονται απόψε τους Rangers στην αυλαία της 9ης αγωνιστικής.
«Δεν αλλάξαμε τη ρουτίνα της προπόνησης μας για να περιμένουμε τη δική τους προπόνηση για να μάθουμε τη σύνθεση, προφανώς έχει προβλήματα αν έχει κατάσκοπο στην ομάδα του, αλλά δεν αλλάξαμε ποτέ την προπόνηση μας, δεν ξέρω ποιες ψεύτικες πληροφορίες έχει, προσπαθήσαμε να μαντέψουμε την ομάδα που θα κατέβαζε δεν την ξέραμε» κατέληξε αγανακτισμένος ο τεχνικός της St Johnstone.
O Caixinha είχε ισχυριστεί ότι κάποιος διέρευσε την ομάδα που είχε επιλέξει, με αποτέλεσμα οι Saints να καθυστερήσουν την προπόνηση τους για να προσαρμόσουν ανάλογα τα πλάνα τους. Ο Wright το αρνείται, κατηγορεί τον Πορτογάλο συνάδελφο του για έλλειψη σεβασμού και ήδη φαίνεται να υπάρχει ένταση για το βραδυνό ματς στο Perth, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.