St Johnstone-Rangers (preview)

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας με τη St Johnstone να υποδέχτεια τους Rangers στην αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν από 14 βαθμούς κι ακολουθούν τις πρωτοπόρους Celtic και Aberdeen που οδηγούν την κούρσα με 20 βαθμούς.
Ένταση ήδη υπάρχει μεταξύ των δύο τεχνικών, με τον Pedro Caixinha των Gers να κατηγορεί τον Tommy Wright, ότι ήξερε τη σύνθεση των Rangers, την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν, επειδή κάποιος του την «σφύριξε. Ο τεχνικός των Saints χαρακτήρισε «παρανοϊκό» τον Caixinha κι η βραδυνή τους συνάντηση στο Perth αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Η St Johnstone είναι αήττητη φέτος στην έδρα της στο πρωτάθλημα, δεν θα έχει όμως τον πρώτο της σκόρερ, μιας και ο Michael O'Halloran είναι δανεικός από τους Rangers και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ έχει κι έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.
Απών και ο Richard Foster μιας και ξεκινά η ποινή του των δύο αγωνιστικών, ίσως όμως επιστρέψει μετά από δύο μήνες ο Blair Alston.
Οι Rangers δεν αποκλείεται να έχουν τον Kenny Miller αφού φαίνεται ότι ο βετεράνος επιθετικός τα βρήκε με τον Pedro Caixinha, αναμένεται να επιστρέψουν στην άμυνα οι Bruno Alves και Danny Wilson που αποθεραπεύθηκαν, ενώ διαθέσιμος είναι και ο μέσος Niko Kranjcar. Οι Jordan Rossiter και Lee Wallace παραμένουν εκτός μάχης για τους Gers που δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον τιμωρημένο Ryan Jack.
Η St Johnstone μετρά μόλις 3 νίκες στις 28 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Rangers στο πρωτάθλημα και οι 3 είναι στο Ibrox. Τελευταία φορά που νίκησε τους Rangers στο McDiarmid Park ήταν το Μάρτιο του 2010, με το εντυπωσιακό 4-1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.