Celtic-Dundee (preview)

Aρχή ενός αγωνιστικού γολγοθά για τη Celtic που καλείται να δώσει 6 ματς σε 17 μέρες μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Οι αήττητοι πρωταθλητές του Brendan Rodgers υποδέχονται σήμερα τη Dundee και την Τετάρτη πηγαίνουν στο Μόναχο για να αντιμετωπίσουν τη Bayern Munich στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Πέντε παίκτες αναμένεται να απουσιάσουν σήμερα για τους γηπεδούχους, με τους Stuart Armstrong, Scott Brown, Anthony Ralston και Jozo Simunovic να είναι ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Tom Rogic γύρισε μόλις χθες από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αυστραλίας.
Οι Bhoys μετρούν 58 ματς χωρίς ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις, 47 στο πρωτάθλημα.
Η Celtic είχε νικήσει πριν από 23 μέρες τη Dundee με 4-0 μέσα στο Dens Park και την είχε αποκλείσει στα προημιτελικά του League Cup, ενώ μετρά 21 νίκες στις 26 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Dark Blues στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει χάσει καμία από αυτές. Στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στο Celtic Park για το πρωτάθλημα η Dundee έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ ενώ έχει δεχτεί 28.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικές επιστροφές στην άμυνα, με τους Josh Meekings, Jules Etxabeguren και Kosta Gadzhalov να είναι διαθέσιμοι, ενώ θα απουσιάσει ο εγχειρισμένος, Scott Allan, που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής, μιας και είναι δανεικός από τη Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.