Γεμάτη αυτοπεποίθηση η Hibernian

O αρχηγός της Hibernian, David Gray, είναι αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση με την αήττητη Celtic στα ημιτελικά του League Cup, με την ομάδα του γεμάτη αυτοπεποίθηση.
«Ξέρουμε ότι στη μέρα μας, αντιμετωπίζουμε οποιονδήποτε και αύριο δεν υπάρχει εξαίρεση υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα» δήλωσε ο Gray που είδε την ομάδα του να φέρνει 2-2 στο Celtic Park πριν από 20 μέρες, σε ένα ματς που παραλίγο να σπάσουν το αήττητο της Celtic, μιας κι ήταν 2-1 μπροστά στο σκορ 13 λεπτά πριν τη λήξη.
Ο 29χρονος full-back έχασε αυτό το ματς λόγω τραυματισμού, πιστεύει όμως ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει όλους τους βαθμούς σημειώνοντας: «Αν κρατούσαμε 5-10 λεπτά από τη στιγμή που κάναμε το 2-1, δύσκολα θα σκόραραν, στο τέλος απογοητευτήκαμε πολύ που χάσαμε τη νίκη.»
Η Hibernian έχασε τον τελικό του League το 2016 στο Hampden, γύρισε όμως μερικούς μήνες μετά και κατέκτησε το κύπελλο Σκωτίας στο ίδιο γήπεδο, με τον Gray να σημειώνει στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ στο 3-2 επί των Rangers.
Oι Hibs συχανάζουν πολύ στο Hampden τελευταία, χάνοντας πέρυσι με 3-2 στοην ημιτελικό του κυπέλλου από την Aberdeen, αυτός ήταν ο τρίτος τους ημιτελικός από τότε που ήρθε ο Gray στην ομάδα το 2014, ενώ υπάρχουν και οι δύο τελικοί το 2016.
«Είναι φανταστικό ρεκόρ, αλλά κανείς δε θυμάται τις ομάδες που πήγαν στα ημιτελικά, το ζητούμενο είναι να πας στον τελιικό και να προσπαθείς να κερδίσεις» τόνισε ο captain των Hibs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.