Πήρε φόρα η Motherwell, 1-0 στο Dundee

Με γκολ του Craig Tanner στο 5’ η Motherwell νίκησε μέσα στο Dens Park τη Dundee κι ανέβηκε στην 3η θέση αφήνοντας τέταρτους τους Ranger, που έφεραν δραματική ισοπαλία με την Kilmarnock.
Δύο αλλαγές από το προηγούμενο παιχνίδι της είχε η Dundee, με τους Roarie Deacon και Marcus Haber να ξεκινούν αντίτ των Paul McGowan και A-Jay Leitch-Smith.
Τέσσερις αλλαγές έκανε ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson, στην ομάδα που νίκησε 2-0 τους Rangers την Kυριακή. Ο σκόρερ του αγώνα Louis Moult έκατσε στον πάγκο, όχι μόνο γιατί είχε χτυπήσει, αλλά γιατί η γυναίκα του περιμένει παιδί κι ήταν έτοιμος να την ...κάνει στο πρώτο τηλεφώνημα (έπαιξε πάντως στο τελευταίο ημίωρο). Μαζί του στον πάγκο οι Chris Cadden και Andy Rose, με τον Allan Campbell να μένει εκτός αποστολής. Οι Gael Bigirimana, Elliott Frear, Alex Fisher και Craig Tanner ξεκίνησαν στη θέση τους, με τον τελευταίο μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο Ryan Bowman ήταν δημιουργός με εξαιρετική πάσα, για να σημειώσει ο Tanner το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Η Well είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον keeper Scott Bain να σταματά τον σκόρερ Tanner και τον Peter Hartley να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Η Dundee βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, είδε τον Sofien Moussa να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, άλλα να έχει σπρώξει την ίδια στιγμή έναν αμυντικό της Well και το γκολ δε μέτρησε.
Σταθερός ο keeper των Steelmen, Trevor Carson, σταμάτησε τους Moussa και Marcus Hader, με τη Motherwell να φτάνει κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τον Gael Bigiramana.
Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, έκτη νίκη στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματος για τη Motherwell που είναι πια στην 3η θέση. Τρίτη σερί ήττα για τη Dundee που φαίνεται να την περιμένει ακόμα μια δύσκολη σεζόν.

DUNDEE: Bain, Holt, O'Dea (Waddell 31), Kamara, Moussa (Leitch-Smith 66), Deacon (McGowan 54), Hendry, Meekings, Spence, Curran, Haber.
MOTHERWELL: Carson, Tait, Hartley (Grimshaw 66), Bigirimana, McHugh, Frear, Bowman (Cadden 53), Fisher, Dunne, Kipre, Tanner (Moult 60).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.