Δράμα στο τέλος για Gers, 1-1 με Kilmarnock

Οι Rangers προηγήθηκαν στο 44’ με τον Jason Holt, έχασαν πέναλτι στο 94’ με τον Daniel Candeias, για να δεχτούν την ισοφάριση στο 95’ από τον Chris Burke σε ένα απίστευτο ματς στο Ibrox, με τον Ryan Jack των γηπεδούχων να έχει πάρει κόκκινη στο 94’.
Ο τεχνικός των Rangers, Pedro Caixinha, που ήταν τιμωρημένος και βρέθηκε στην κερκίδα, έκανε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε τον ημιτελικό του  League Cup με τη Motherwell. Ο Wes Foderingham πήρε τη θέση του Jak Alnwick κάτω από τα δοκάρια, ο Ross McCrorie ξεκίνησε αντί του Fabio Cadoso στο κέντρο της άμυνας και ο Carlos Pena έδωσε τη θέση του στα χαφ στον Jason Holt.
Ο Steve Clarke στο πρώτο του ματς στον πάγκο της Kilmarnock επέλεξε την ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο ματς με την Partick Thistle.
Καλύτεροι οι Rangers ζορίστηκαν όμως αρκετά μέχρι να πάρουν το προβάδισμα, με τον Jason Holt να είναι αυτός που βρήκε δίχτυα στο 44’ αξιοποιώντας την πάσα του Alfredo Morelos.
Οι Gers άγγιξαν το 2-0 στη συνέχεια όμως ο keeper της Killie, Jamie MacDonald, απέκρουσε την κεφαλιά του Eduardo Herrera, με τους γηπεδούχους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Η ομάδα του Steve Clarke όμως μόνο παθητική δεν ήταν στο δεύτερο μέρος με τον keeper των Gers Wes Foderingham να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση σταματώντας τον Rory McKenzie. Το ματς φάνηκε να κρίνεται στο 90’ όταν ο Eduardo Herrera κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Kirk Broadfoot. Στις «διαβουλεύσεις» που ακολούθησαν ο Ryan Jack ήρθε «κεφάλι με κεφάλι με τον Kirk Broadfoot» σε μια ανόητη κίνηση.Ο διαιτητή της αναμέτρησης, Alan Muir, έδειξε κίτρινη και στους δύο, όμως μετά την παρότρυνση του επόπτη του άλλαξε την κίτρινη σε κόκκινη αφήνοντας τους Gers με 10 παίκτες.
Το κακό θα ήταν μικρό αν γινόταν το 2-0, όμως ο Jamie MacDonald απέκρουσε το πέναλτι του Daniel Candeias και στο επόμενο λεπτό η Kilmarnock ισοφάρισε με τον  Chris Burke, έναν πρώην παίκτη των Gers! Το σφύριγμα της λήξης έγινε δεκτό με αποδοκιμασίες στο Ibrox, η πίεση φτάνει πιά στο κατακόρυφο για τον Caixinha, όσο για τον Steve Clarke έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στον πάγκο της Kilmarnock.
Oι Rangers υποχώρησαν στην 4η θέση, αφού την ίδια ώρα η Motherwell, που τους απέκλεισε από το League Cup την Κυριακή, τους ξεπέρασε στη βαθμολογία κερδίζοντας 1-0 στο Dundee.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Alves, McCrorie, John, Jack, Dorrans (Herrera 22), Windass (Nemane 64), Candeias, Holt, Morelos (Barjonas 77).
KILMARNOCK: MacDonald, O'Donnell, Greer, Broadfoot, Findlay, McKenzie, Power, Frizzell (Burke 65), Taylor, Jones, Κ.Boyd (Erwin 80).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.