Rangers-Kilmarnock (preview)

Μετά την ήττα-αποκλεισμό με 2-0 από τη Motherwell, στα ημιτελικά του League Cup, οι Rangers ψάχνουν την ανάκαμψη, με τον Pedro Caixinha να ρίχνει την ευθύνη της ήττας (που αρχικά είχε αναλάβει ο ίδιος) στους παίκτες του.
Δεν θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό Fabio Cardoso, που έσπασε τη μύτη του στον ημιτελικό του League Cup με τη Motherwell.
Σε αυτό το ματς χτύπησε και ο goalkeeper Jak Alnwick, με τον Wes Foderingham να αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. O αμυντικός Bruno Alves τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών, όμως έγινε έφεση που θα εκδικαστεί αύριο οπότε έχει δικαίωμα να αγωνισθεί, παραμένει εκτός μάχης ο αρχηγός και αριστερός μπακ, Lee Wallace.
Ο Steve Clarke θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Kilmarnock, ήταν στην εξέδρα στη νίκη της Killie με 2-0 επί της Park Thistle που διέκοψε ένα αρνητικό σερί 10 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Παραμένουν εκτός μάχης οι Iain Wilson, Gary Dicker και Greg Kiltie για την ομάδα του Ayrshire που είχε φέρει δύο ισοπαλίες πέρυσι με τους Rangers και οι δύο όμως ήταν στο Rugby Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.