Πρόκριση για Stenny, 1-0 στο Εδιμβούργο

Με γκολ του Jamie Longworth στο 49’ η Stenhousemuir νίκησε με στο Ainslie Park την Edinburgh City και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.
Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, μετά την αποβολή του Craig Thomson στο 93’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Stenny είχε τον πρώτο και σε αυτή τη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων της League One, είχε κερδίσει πρόσφατα την Edinburgh City, μετρώντας 7 σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.
Οι 286 θεατές που βρέθηκαν στο Ainslie Park είδαν ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος με τον James McDonaugh να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Edinburgh. Το γκολ φάνηκε ότι θα ερχόταν από στημένη φάση κι έτσι έγινε στο 49’, με τον Paterson να εκτελεί φάουλ και τον Jamie Longworth να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα γκολ όμως ο keeper της Edinburgh, Calum Antell, ήταν εξαιρετικός, σταματώντας τους Mark McGuigan και Harry Paton.
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς, όταν ο Craig Thomson πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 93’, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους Warriors του Brown Ferguson στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.

EDINBURGH CITY: Antell, Morrison, Garcia Tena, Rodger, Hall, Thomson, Walker, Laird, Blake (Smith 75), Beattie (Belmokhtar 80), Allan (Grimes 65).
STENHOUSEMUIR: Smith, Meechan, Ross Dunlop, Nick Paterson, Michael Dunlop, McGuigan, Ferry, Harrison Paton, Donaldson, McMenamin, Longworth (Ferns 84).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.