Ντεμπούτο στα 45 για τον Douglas

Ο παλιός τερματοφύλακας της Celtic, Rab Douglas, έκανε το ντεμπούτο του με την Arbroath το Σάββατο σε ηλικία 45 ετών.
Ο βετεράνος keeper που έχει περάσει από τις Dundee, Celtic και Leicester City μεταξύ άλλων, αποφάσισε να ξεκρεμάσει τα γάντια του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μετά από 3 ματς στον πάγκο ξεκίνησε το Σάββατο βοηθώντας την Arbroath να κερδίσει 2-0 την Queen's Park στο Hampden Park.
To τελευταίο του παιχνίδι ήταν για τη Forfar Athletic τον Δεκέμβριο του 2015, τώρα όμως θέλει να γίνει ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στις επαγγλεματικές κατηγορίες της Σκωτίας.
«Ξέρω ότι ο Bobby Geddes ήταν 49 όταν μπήκε αλλαγή στη Dundee» δήλωσε ο Douglas κι όντως έτσι είχε γίνει, ο Bobby Geddes είχε μπει αλλαγή στο ματς της Dundee με τη Raith Rovers το 2010, σε ηλικία 49 ετών.
Οι ερασιτέχνες της Arbroath δέχτηκαν 7 γκολ σε δύο ματς από τις East Fife και Ayr με αποτέλεσμα ο goalkeeper David Hutton να χάσει τη θέση του.
«Στεναχωρήθηκα για τον David Hutton, να είσαι τερματοφύλακας είναι η πιο μοναχική θέση στον κόσμο όταν κάνεις ένα λάθος» είπε ο Douglas, προσθέτοντας: «Ο προπονητής πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν, δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά, αν και -με όλο το σεβασμό στην Queen's Park- δεν είχα και πολλά να κάνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.