5 ματς Χ-ωρίς νίκη η Hearts 0-0 με Ross County

Ο goalkeeper της Ross County, Aaron McCarey, πραγματοποίησε σωρεία αποκρούσεων κι η Hearts έμεινε στο 0-0, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία στην έδρα της, για να φτάσει τα 5 ματς χωρίς νίκη.
O Jamie Walker ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επέστρεψε στην ενδεκάδα της Hearts κι ήταν μία από τις τρεις αλλαγές που έκανε στο βασικό σχήμα ο Craig Levein σε σχέση με την ομάδα που είχε κατεβάσει στο 1-1 με την Partick ThistleΟ νεαρός Harry Cochrane και ο επιθετικός Cole Stockton ξεκίνησαν επίσης, με τους Don Cowie, Ross Callachan και Kyle Lafferty να είναι αυτοί που βρέθηκαν εκτός βασικού σχήματος.
Μόλις μία αλλαγή είχε στο βασικό σχήμα της County o Owen Coyle με τον επιθετικό Alex Schalk να ξεκινά στην επίθεση στη θέση του Craig Curran.
Ο νεοαποκτηθείς Chris Eagles, ήταν στον πάγκο και δεν έπαιξε για τους Staggies, ενώ στον πάγκο ήταν ο goalkeeper, Scott Fox, επέστρεψε μετά από ένα μήνα στην αποστολή και έκατσε στον πάκο ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
Ο Aaron McCarey έκανε πάντως μια χαρά δουλειά κάτω από τα δοκάρια των Staggies πραγματοποιώντας αρκετές αποκρούσεις, με πιο εντυπωσιακή μια διπλή που έκανε σταματώντας διαδοχικά τους Arnaud Djoum και Isma Goncalves το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε και την κεφαλιά του Christophe Berra.
Η County έψαχνε την κόντρα ωστόσο δεν απείλησε πολύ, και στη μοναδική φορά που ο Alex Schalk έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα υποδείχθηκε offside.
Απογοήτευση για τη Hearts που έμεινε για πέμπτο σερί ματς, δε νίκησε ούτε στο δεύτερο σερί ματς που έδωσε στο Tynecastle, μόνο ικανοποιημένο δεν έφυγαν οι 15.601 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ικανοποίηση υπήρχε για τους φιλοξενούμενους που σε δύο παιχνίδια με Celtic και Hearts έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, απέχουν πάντως μόλις 4 βαθμούς από την ουραγό Partick Thistle
HEARTS: McLaughlin, M Smith, Berra, Hughes (Buaben 46), Brandon, Cochrane (Cowie 79), Djoum, Walker, Milinkovic, Stockton, Goncalves (Lafferty 82).
ROSS COUNTYMcCarey, Naismith, Fraser, Davies, Kelly, Gardyne, Draper (Lindsay 41), Routis, O'Brien (Dow 60), Keillor-Dunn, Schalk (Curran 71).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.