Κράτησαν οι Accies, 1-1 με Hibs

H Ηibernian προηγήθηκε στο 29’ με τον Simon Murray, όμως η γηπεδούχος Hamilton ισοφάρισε με τον Antonio Rojano στο 72’, κρατώντας τη Hibernian πίσω από την Aberdeen.
H Ηamilton είχε μια αλλαγή στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ιστορικό 2-0 στο Ibrox, με τον Γιώργο Σαρρή να επιστρέφει, παίρνοντας τη θέση του Alex Gogic, που είχε αποβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική.
Δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Hibernian με τον Steven Whittaker να παίρνει τη θέση του αρχηγού, David Gray. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Anthony Stokes που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, με τον μέσο Dylan McGeouch να ξεκινά στη θέση του και τον Simon Murray να παίζει μπροστά.
Ο Murray ήταν αυτός που άνοιξε και το σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Ήταν μια εξαιρετική αντεπίθεση για τους Hibs, με τον Barker στο επίκεντρο να κάνει μια φοβερή κούρσα αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους, για να βγάλει την πάσα στον Murray, που κοντρόλαρε κι έπιασε μια βολίδα που πήρε μέσα και το χέρι του keeper Woods, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ.
Η Hibernian έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της με τους John McGinn και Martin Boyle και το πλήρωσε, παρότι ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Ο Templeton έβγαλε τη σέντρα κι ο Rojano με μια εξαιρετική κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα στο 72’. Οι Hibs είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές με βολίδα του Steven Whittaker που έφυγε άουτ κι ένα σουτ του Lewis που απέκρουσε ο keeper των γηπεδούχων, με τους Accies να κρατούν μέχρι τέλους, φτάνοντας τα 5 ματς χωρίς ήττα. Για τη Hibernian ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση.
HAMILTON ACADEMICAL: Woods, Σκόνδρας, Σαρρής, McMann, Tomas (Donati 90+2), Imrie, Docherty, Lyon (Redmond 57), MacKinnon, Templeton, Rojano (Bingham 86).
HIBERNIAN: Marciano, Whittaker, Ambrose, Hanlon, Stevenson, Boyle, Bartley, McGeouch (Matulevicius 90+1), McGinn, Barker (Slivka 80), S.Murray (Shaw 86).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.