Dundee-Rangers (preview)

Μετά από 5 σερί ήττες η Dundee παραχώρησε 0-0 στην Kilmarnock, σε ένα ματς που μπορούσε άνετα να χάσει, έφτασε τα 6 ματς χωρίς νίκη. Στο βυθό της βαθμολογίας, με μόλις δύο νίκες σε 14 ματς η ανάγκη βαθμών είναι επιτακτική.
Ο Josh Meekings αναμένεται να πάρει στην άμυνα τη θέση του αρχηγού, Darren O'Dea, που είναι τιμωρημένος, με τον αμυντικό Kerr Waddell να μην είναι έτοιμος και τον μέσο Lewis Spence να είναι εκτός μάχης. Ο goalkeeper Scott Bain, παραμένει εκτός αποστολής για πειθαρχικούς λόγους, με τον keeper, Jeremy Malherbe, να δοκιμάζεται στο Dens.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Neil McCann, ζήτησε από τους οπαδούς να στηρίξουν με πάθος την ομάδα τονίζοντας ότι δεν θα παίξει με φόβο κόντρα στους Gers.
Oι Rangers έρχονται από εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-0 από τη Hamilton, δεν έχουν καταφέρει φέτος να κάνουν τρεις σερί νίκες. 
O αμυντικός Bruno Alves, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη, με τις φήμες να τον θέλουν να δυσανασχετεί με το χρόνο συμμετοχής του, τελευταία. Ο Declan John είναι εντάξει και θα συνεχίσει στο αριστεό άκρο της άμυνας, αφού ο αρχηγός, Lee Wallace, παραμένει εκτός μάχης, όπως και οι μέσοι Graham Dorrans καιJordan Rossiter.
Με νίκη οι Rangers ανεβαίνουν, έστω και προσωρινά, στη 2η θέση, ξεπερνώντας στη βαθμολογία τις Hibernian και Aberdeen που παίζουν αύριο.
Οι Gers έχουν κερδίσει τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και μετρούν 11 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα. Έχασαν όμως τον περασμένο Φλεβάρη στο Dens, μετά από 6 σερί νίκες στο γήπεδο της Dundee.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.