Χαρά με Ο’Hara για Dundee, 2-1 τους Rangers

Με δύο γκολ του Mark O'Hara στο 66’ και το 80’ η Dundee επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 ματς, επικρατώντας με 2-1 των Rangers, που είχαν ισοφαρίσει στο 70’ με τον Josh Windass. Δεύτερη σερί ήττα για τους Rangers, με τη Dundee να ξεκολλά από το βυθό της βαθμολογίας.
Oι δύο ομάδες είχαν από μία αλλαγή στις ενδεκάδες που είχαν ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο. Για τη Dundee ο Josh Meekings ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Darren O'Dea, ενώ για τους Rangers o Declan John επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας παίρνοντας τη θέση του Lee Hodson, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Carlos Pena που κάθησε στον πάγκο.
Πρώτη ευκαιρία για τους Gers μόλις στο 4’ με τον Daniel Candeias να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Kenny Miller να πιάνει την κεφαλιά για να μαζέψει τη μπάλα ο goalkeeper των γηπεδούχων, Elliot Parish.
Η Dundee απάντησε στο 18’ με κεφαλιά του Faissal El Bakhtaoui στα χέρια του Wes Foderingham και λίγο αργότερα ανάγκασε σε νέα επέμβαση τον keeper των Gers με ένα μακρινό σουτ. Οι Rangers είχαν τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες σε ένα ανοικτό πρώτο μέρος, με τον keeper της Dundee, Elliot Parish, να μαζεύει το σουτ του Declan John στο 33’ και να σταματά τον Daniel Candeias στο 34’. Στο 39’ γλύτωσε και από αυτογκόλ όταν ο Josh Meekin στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το παράξενο ήταν ότι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, στην εκπνοή του οποίου μάλιστα κάθε ομάδα έχασε από έναν επιθετικό λόγω τραυματισμού. Τα γκολ όμως ήρθαν στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 66’. O Jon Aurtenetxe εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε κι ο Mark O'Hara αντέδρασε άμεσα στέλνοντας τη με σουτ στα δίχτυα.
Οι Rangers έφεραν το ματς στα ίσα στο 70' με βολίδα του Josh Windass, από το ύψος της περιοχής, όμως ο Mark O'Hara σκόραρε ξανά στο 80’. Εξαιρετικό τελείωμα του αμυντικού της Dundee, αλλά αξίζουν πολλά εύσημα στον μέσο Scott Allan για την επιμονή και την εξαιρετική του πάσα στον O'Hara.
Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ, με τον Mark O'Hara που πέτυχε και τα δύο γκολ να έχει σκοράρει και στο 2-1 επί των Rangers τον περασμένο Φεβρουάριο. Αυτή τη φορά τα δύο του γκολ έδωσαν στη Dundee την πρώτη της νίκη από τις 30 Σεπτεμβρίου, πρώτη μετά από 6 ματς. Για τους Rangers ήταν η δεύτερη σερί ήττα, με την ανάγκη εύρεσης τεχνικού πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά.

DUNDEE: Parish, Kerr, Hendry, Meekings, Deacon (Allan 79), Kamara, McGowan, O’Hara, Aurtenetxe, Haber (Moussa 44), El Bakhtaoui.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, McCrorie, Wilson, John, Jack, Holt, Windass, Candeias (Hardie 84), Miller, Morelos (Herrera 45+2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.