Hearts-Partick Thistle (preview)

Την τελευταία στιγμή, σήμερα το πρωί δόθηκετελικά το πράσινο φως για να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο Tynecaslte. Oι επιθεωρήσεις της Τετάρτης και της Παρασκευής δεν έδωσαν την έγκριση για το γήπεδο της Hearts (τα έργα στο οποίο υποτίθεται ότι θα είχαν ολοκληρωθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου), δόθηκε σήμερα το πρωί προσωρινή άδεια και το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά το απόγευμα.
Πρώτο ματς στη φυσική της έδρα τη σεζόν που διανύουμε η Hearts, που έρχεται από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, οι τελευταίες στο Murrayfield (το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα μέχρι να ετοιμαστεί το Tynecastle). Ο μέσος Arnaud Djoum και ο αμυντικός Aaron Hughes επιστρέφουν για τους γηπεδούχους ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Connor Randall, δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Jamie Walker που ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Η Hearts δεν έχει κερδίσει την Partick Thistle στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Chris Erskine η συμμετοχή του Martin Woods θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για τους Jags που μετρούν 11 εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη στη μεγάλη κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.