Κορυφή για Dundee United 3-0 τη Falkirk

Με γκολ των Scott McDonald στο 21’, Jamie Robson στο 41’ και Willo Fllod στο 45’ η Dundee Utd νίκησε 3-0 τη Falkirk κι είναι μόνη της στην κορυφή της Championship.
Πρώτη νίκη για τον Csaba Laszlo, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των γηπεδούχων, μια νίκη που ήρθε πολύ εύκολα για τους Tangerines.
Oι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 21’, όταν ο Jamie Robson έβγαλε τη σέντρα κι ο Scott McDonald έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.Η Dundee Utd καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ στα 4 τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Ο Jamie Robson πήρε τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα, τη στόπαρε με το στήθος και γύρισε τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση. 2-0 στο 41’ και στο 45’ ήταν η σειρά του βετεράνου Willo Fllod να σκοράρει.
Κανένα πρόβλημα για τους γηπεδούχους που έφτασαν κοντά σε ένα τέαρτο γκολ με τον Fraser όμως ο keeper της Falkirk, Thomson, κατάφερε να αποκρούσει με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η United είχε κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, δεν τις αξιοποίησε το 3-0 μόνο δυσαρεστημένη δεν την άφησε, αντίθετα βρέθηκε στην κορυφή της Championship.
H Dundee Utd έφτασε τους 26 βαθμούς, τρεις μπροστά από τη  St Mirren, έχοντας όμως κι ένα ματς περισσότερο. Η Falkirk παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τα 5 ματς χωρίς νίκη.

DUNDEE UTD: Lewis, Murdoch, Scobbie, Durnan, McDonald (N’Koyi 83), Fraser (Quinn 86), King, Stanton, Flood (McMullan 46) Robson, Fyvie.
FALKIRK: Thomson, McGhee, Muirhead, Grant, McKee (Dunne 58), Kerr, Longridge, Harris, Miller (Austin 46), Gallagher (Craigen 28), Blues. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.