Inverness CT-Brechin City (preview

Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Inverness, νίκησε 1-0 τη Falkirk και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup, φτάνοντας τα 7 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο κύπελλο κληρώθηκε εκτός έδρας με τη Dundee, απόψε έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στην Championship.
Η ομάδα του John Robertson είχε κερδίσει 4-0 τη Brechin τον Αύγουστο στο Glebe Park κι είναι το φαβορί και για την αποψινή αναμέτρηση στα Highlands.
O Brad Mckay είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από τους γηπεδούχους, με τον Gary Warren να παίρνει τη θέση του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Jake Mulraney.
Ένας παλιός παίκτης της Inverness, o Darren Dods είναι στον πάγκο της Brechin City που πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη το Σάββατο στο κύπελλο κερδίζοντας δύσκολα με 3-2 την ερασιτεχνική Buckie Thistle της Highland League, για να τη φέρει η κλήρωση αντιμέτωπη με τη Celtic.
Ουραγός στην Championship, η νεοφώτιστη City, έρχεται από 6 σερί ήττες, μετρώντας μόνο ήττες εκτός έδρας και μόλις δύο βαθμούς σε 12 ματς.
Δεν αντιμετωπίζει καινούργια προβλήματα τραυματισμών, παραμένουν εκτός μάχης ο επιθετικός Andy Jackson και ο αμυντικός Ryan McGeever, επιστρέφει όμως ο -δανεικός από την Aberdeen- Connor McLennan που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του κυπέλλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.