Όρθιοι στο Tynecastle οι Jags, 1-1 με Hearts

Mε γκολ του Κris Doolan στο 85’ η Partick Thistle έφυγε με ισοπαλία από το Εδιμβούργο. Ο Esmael Goncalves στο 54' είχε δώσει το προβάδισμα στη Hearts που έπαιξε για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα αυτή τη σεζόν.
Υπήρξε μια καθυστέρηση 15 λεπτών στην έναρξη της αναμέτρησης, περιμένοντας να γεμίσει το γήπεδο αφού αρκετοί οπαδοί ήταν ακόμα στις εισόδους του Tynecastle. Κατάμεστη η έδρα της Hearts (16.999 τα εισιτήρια) έκανε πρεμιέρα στη σεζόν, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, τουλάχιστον πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Νευρικές μονομαχίες στο πρώτο μέρος, με τη Hearts να έχει την ελεφρά υπεροχή και την Partick Thistle να αλλάζει καλύτερα τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Isma Goncalves και Kyle Laffery, όμως το ημίχρονο έληξε με δύο φάσεις για τους Jags. Σε κόρνερ ο Niall Keown έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ ο Miles Storey έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Το προβάδισμα ήρθε για τη Hearts στο 54’. Ο Esmael Goncalves πήρε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της περιοχής και με ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το έκτο φετινό του γκολ. Η Hearts δεν απείλησε στη συνέχεια, δεν κινδύνεψε όμως και φάνηκε να αμύνεται καλά, τουλάχιστον μέχρι το 85’. Η μπάλα έφτασε την περιοχή σε εκτέλεση φάουλ κι αυτός που αντέδρασε γρηγορότερα ήταν ο Κris Doolan (που είχε μπει στο 58’) στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων για το θέαμα αλλά και για το αποτέλεσμα.
Η Partick Thistle έφτασε τα 12 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, απέφυγε όμως την ήττα πέντε λεπτά πριν το τέλος παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.
HEARTS: McLaughlin, M. Smith, Hughes, Berra, Brandon, Cowie (Keena, 88), Djoum, Callachan, Milinkovic, Lafferty (Stockton, 81), Isma (Walker, 81).
PARTICK THISTLE: Cerny, Turnbull, Keown, Spittal, Erskine (Fraser, 81), Lawless (Nisbet, 84), Barton, Devine, McGinn, Edwards, Storey (Doolan, 58). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.