Aberdeen-Hearts (preview)

Η Aberdeen νίκησε δύσκολα 1-0 την Partick Thistle την Tετάρτη και διατηρήθηκε στην 2η θέση, 3 βαθμούς μπροστά από τους τρίτους Rangers που δίνουν ντέρμπι νωρίτερα στο Celtic Park, με τους Dons να θέλουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός. Αναμένεται να έχουν στη διάθεση τους τον επιθετικό Nicky Maynard που έχει αναρρώσει, ενώ οι Andrew Considine και Greg Stewart φαίνεται να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Παραμένουν εκτός μάχης οι Stevie May και Greg Tansey για την Aberdeen που κέρδισε ξανά δύο σερί εντός έδρας ματς, δεν έχει κάνει τρεις σερί νίκες στην έδρα της μέχρι τώρα τη σεζόν που διανύουμε.
Αήττητη στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με τη Hearts στο πρωτάθλημα (4 πέρυσι και μία φέτος) το μεγαλύτερο αήττητο σερί της κόντρα στην ομάδα του Εδιμβούργου.
Η Hearts μετρά 8 σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχασε 2-0 στην τελευταία της επίσκεψεη στο Pittodrie κι ήταν μόλις η δεύτερη φορά που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ στις 20 τελευταίες επισκέψεις της.
Οι Prince Buaben, Ross Callachan, Arnaud Djoum, Rafal Grzelak, Connor Randall, Ashley Smith-Brown και Jamie Walker είναι εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους, με τον Michael Smith να επιστρέφει και τον Harry Cochrane να είναι διαθέσιμος έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.