"Καρφί" Allen για τη διοίκηση των Gers

Ο διευθυντής των Rangers, Mark Allen, αποκάλυψε ότι είχε παραδώσει λίστα με υποψήφιους προπονητές στη διοίκηση, μόλις δύο μέρες μετά την απόλυση του Pedro Caixinha, τονίζοντας ότι ήταν δουλειά της διοίκησης η επιλογή.
Όταν τελικά οι υπεύθυνοι των Gers πήραν την απόφαση τους και στράφηκαν στον McInnes, όμως ο τεχνικός των Dons απέρριψε την πρόταση και ανακοινώθηκε στη συνέχεια ότι ο υπηρεσιακός Graeme Murty θα γινόταν μόνιμος μέχρι το τέλος της σεζόν.
Δύο βδομάδες μετά την απόλυση Caixinha οι Rangers δεν βρήκαν προπονητή και πολλοί κατηγόρησαν τον Mark Allen, όμως ο διευθυντής των Gers αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του αποκαλύπτοντας ότι δύο μέρες μετά την απόλυση του Πορτογάλου παρέδωσε τη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς στη διοίκηση.
«Σε έναν ιδανικό κόσμο θα συνέβαινε κάτι πολύ γρήγορα, όμως προέκυψαν διάφορα εμπόδια. Ο ρόλος μου ήταν να παρουσιάσω λύσεις στη διοίκηση για να πάρει την απόφαση της και αυτό έκανα, είμαι ο σύνδεσμος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα» δήλωσε ο Allen σημειώνοντας: «Ο ρόλος που έπαιξα στην πρόσληψη προπονητή ήταν να παρουσιάσω τους πιθανούς αντικαταστάτες στη διοίκηση, είτε πρόκειται για κάποιον με Σκωτσέζικη κληρονομιά, κάποιον γνωστό στο χώρο ή κάποιον νεαρό ανερχόμενο τεχνικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.