Για τίτλους ήρθε στη Celtic o Compper

O νεοαποκτηθείς Marvin Compper δεν έκρυψε ότι η αναζήτηση τροπαίων τον έφερε στο Celtic Park. O Γερμανός αμυντικός υπέγραψε για 2.5 χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμος.
«Είναι ένας σύλλογος που διεκδικεί τίτλους κι αυτό είναι κάτι που λείπει από την καριέρα μου, έπαιζα για καλές ομάδες αλλά δεν πήρα ποτέ τίτλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος αμυντικός τονίζοντας: «Η Celtic είναι ένας σύλλογος που πηγαίνει πάντα για μεγάλες νίκες, έχω παίξει σε σημαντικά παιχνίδια σε Ιταλία και Γερμανία. Στην Ιταλία χάσαμε σε έναν τελικό κυπέλλου και πιστεύω ότι μπορώ να προσθέσω τρόπαια στην καριέρα μου και να προσθέσω τίτλους και στην τροπαιοθήκη της Celtic, είναι ένας σύλλογος τροπαίων.»
Με εξαίρεση μια σεζόν στην Ιταλία με τη Fiorentina o Marvin Compper έχει περάσει την καριέρα του στη Γερμανία, πιστεύει πάντως ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. 
«Οι άνθρωποι είναι πολύ παθιασμένοι για το ποδόσφαιρο εδώ –αυτό είναι γνωστό- κι η ατμόσφαιρα στο Celtic Park, συγκρίνεται με λίγα γήπεδα, ίσως με κανένα, ανυπομονώ να τη ζήσω» κατέληξε ο Γερμανός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.