Κατηγορείται για στοιχηματισμό ο διευθυντής της Aberdeen

Ο διευθυντής της Aberdeen, Duncan Skinner, κατηγορείται ότι παραβίασε το νόμο περί στοιχηματισμού ποντάροντας ακόμα και εναντίον της ομάδας του.
Για 589 πονταρίσματα (από το 2014 μέχρι σήμερα) κατηγορείται ο Skinner, μεταξύ των οποίων κι ένα εναντίον της ομάδας του, είχε ποντάρει σε ήττα της Aberdeen από τη Celtic το 2017, δεν υπάρχει πάντως καμία υπόνοια «στησίματος» του αγώνα.
Τα στοιχήματα του κάλυπταν 1.465 παιχνίδια, τα 81 αφορούσαν την Aberdeen, στα 74 από αυτά είχε ποντάρει σε νίκη και στα 6 σε ισοπαλία.  
Μέλος του συμβουλίου του Sportscotland, έχει προθεσμία μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2018 να απαντήσει στις κατηγορίες, που αφορούν παραβίαση του νόμου 31, περί στοιχηματισμού, η ακρόαση έχει ορισθεί για τις 11 Ιανουαρίου.
Ο Skinner έιναι –μη εκτελεστικός- διευθυντής στο Pittodrie από τον Ιανουάριο του 2015, κι έχει κάνει μια πετυχημένη καριέρα στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Υπήρξε στενή συνεργασία μεταξύ Skinner και Aberdeen από τότε που η υπόθεση αποκαλύφθηκε, με τους Dons να κάνουν μια γενική ανασκόπηση στη διοίκηση του συλλόγου.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Aberdeen: «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για την παραπομπή και το όλο θέμα και μαζί με τον Duncan, συνεργάζεται στενά με την ομοσπονδία. Με την υπόθεση να είναι ανοικτή αυτή τη στιγμή, δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο.»
Πριν από 7 μήνες ο πρόεδρος της Annan Athletic, Henry McClelland, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 λιρών, κατηγορούμενος για 4011 στοιχήματα, τα 430 από τα οποία αφορούσαν την ομάδα του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.