Όρθια στο Dingwall η Killie, 2-2 με County

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, η Kilmarnock έφυγε με το 2-2 από τα Highlands, μένοντας αήττητη εκτός έδρας με την Steve Clark στον πάγκο και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών που τη χωρίζουν από τους Staggies.
Οι Kenny van der Weg και Davis Keillor-Dunn ξεκίνησαν αντί των Sean Kelly και Michael Gardyne στις δύο αλλαγές που είχε η ενδεκάδα των γηπεδούχων από το ματς του Σαββάτου με τους Rangers.
Ο τεχνικός της Kilmarnock, Steve Clarke, ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα που κατέβασε στο 5-1 επί Partick Thistle, για να δει την ομάδα του να βρίσκεται 2-0 πίσω στο σκορ στο 41’.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά, με τον Christopher Routis να ανοίγει το σκορ στο 31’ με ένα εντυπωσιακό γκολ και τον Jason Naismith να κάνει το 2-0 με κεφαλιά στο 41’ μετά από σέντρα του Chris Eagles.
Η Killie μείωσε στο 61’ με σουτ του Eamonn Brophy έξω από την περιοχή, για να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 86’ ο Kris Boyd, πετυχαίνοντας το έννατο γκολ του τη φετινή σεζόν. Νωρίτερα ο πρώην φορ των Rangers είχε γλυτώσει μια δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το αποτέλεσμα κρατά την Kilmarnock 3 βαθμούς πάνω από τη Ross County, με τον Steve Clark να διατηρεί τον εκτός έδρας αήττητο του στον πάγκο της Killie.
ROSS COUNTY: Fox, Naismith, Fraser, Davies, Van der Weg, O'Brien, Routis, Lindsay, Keillor-Dunn (Dow 67), Eagles (Draper 77), Curran (Mckay 71).
KILMARNOCK: MacDonald, O'Donnell, Greer (Scott Boyd 29), Broadfoot, Findlay (Taylor 45), Power, Mulumbu, Dicker, Brophy, Kris Boyd, Jones (Burke 77).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.