Φτιάχνει σερί η Ηearts, 2-0 τη Dundee

Δεύτερη σερί νίκη στο Tynecastle για τη Hearts, που επικράτησε 2-0 της Dundee, χάρη στα γκολ των Esmael Goncalves στο 30’ και Cristophe Berra στο 77’.
O τεχνικός της Hearts, Craig Levein, φρέσκαρε την ομάδα του κάνοντας 4 αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε το Σάββατο, στο 1-0 επί της Motherwell.
Ο 16χρονος Cole Stockton έκανε το ντεμπούτο του, με τους Anthony McDonald and Isma Goncalves να ξεκινούν μπροστά και τον Rafal Grzelak στο ρόλο του δεξιού μπακ. Πήραν τις θέσεις των Kyle Lafferty, Michael Smith και Don Cowie που βρέθηκαν στον πάγκο, με τον τραυματία Jamie Walker να μένει εκτός αποστολής.
Μόλις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Σαββάτου έκανε ο τεχνικός της Dundee, Neil McCann, με τον δεξιό μπακ, Cammy Kerr να δίνει τη θέση του στον Kerr Waddell, και τον μέσο Scott Allan να ξεκινά αντί του επιθετικού Faissal El Bakhtaoui.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με σουτ του Esmael Goncalves κι η Dundee παραλίγο να ισοφαρίσει στην πρώτη της καλή στιγμή. Στο μακρινό σουτ του Roarie Deacon η μπάλα βρέθηκε στο δρόμο του συμπαίκτη του Sofien Moussa, όμως ο goalkeeper των γηπεδούχων, Jon McLaughlin, πρόλαβε τον Τυνήσιο φορ κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του.
Kαλύτερη στο β’ μέρος η Hearts είχε ένα γκολ του Cole Stockton που ακυρώθηκε ως offside, μια ευκαιρία με τον Prince Buaben στο 75’, για να διπλασιάσει τελικά τα τέρματα της με τον Christophe Berra. Ο αρχηγός των Jampos προωθήθηκε στο πίσω δοκάρι σε κόρνερ που εκτέλεσε ο McDonald κι η Dundee δεν κατάφερε να απομακρύνει.
Η Hearts είχε και μια ακόμα ευκαιρία στο 86’ με τον Kyle Lafferty, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Δεύτερη σερί νίκη στo Tynecastle, για μια Hearts που δεν είχε κερδίσει πριν παιχνίδι στη φυσική της έδρα, ενώ και στο Murrayfield που χρησιμοποίησε φέτος ως έδρα είχε μόλις μία νίκη, τον περασμένο Οκτώβριο. Δεύτερη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει για τη Dundee που είναι στην προτελευταία θέση, 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Partick Thistle, με τους Jags να έχουν δύο ματς στο χέρι.
HEARTS: McLaughlin, Randall, Souttar, Berra, Grzelak, McDonald, Buaben, Djoum (Cochrane 32), Moore (Lafferty 74), Stockton, Isma (Callachan 59).
DUNDEE: Parish, Meekings, Hendry (Kerr 45), Waddell, O'Hara, McGowan (Leitch-Smith 75), Allan, Aurtenetze, Deacon (El Bakhtaoui 65), Moussa, Kamara.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.